If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Najčešća pitanja

Sve što vas zanima o proizvodima od smole…

Jesu li proizvodi lomljivi?

Proizvodi od smole imaju sjaj poput stakla, no svojstvima su sličniji plastici. Tako ih nije moguće s lakoćom slomiti, no to ne znači da su otporni na grebanje ili visoke temperature. Zato preporučamo da ih se pažljivo koristi i to kod hladnih i toplih, nikako vrućih, napitaka.

Kako ih treba održavati?

Zbog svoje sjajne i glatke površine, dovoljno ih je nježno prebrisati vlažnom, a zatim i suhom krpom bez korištenja nekakvih abrazivnih sredstva. Također, s obzirom da je smola fotosenzitivna, preporučamo da proizvode od smole ne ostavljate bespotrebno izložene suncu.

Kako naručiti?

Svi moji dosadašnji radovi su izloženi na ovoj stranici i društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu i služe kao primjer svega što bi se moglo napraviti. Svaki upit možete poslati bilo putem neke od društvenih mreža ili na mail jelena@glamart-studio.com.
Slobodno se javite da provjerite imam li kojih odmah dostupnih proizvoda ili ako imate nekih svojih ideja koje bi htjeli da izradim po narudžbi.

Koje su boje dostupne?

U ponudi imamo stvarno puno boja. Neke od njih možete vidjeti na slici ispod, no u realnosti, imamo još mnogo više od njih. Tako da, imate li želju za proizvodom u nekoj boji koja nije na slici, svejedno pošaljite upit i vidimo što vam možemo ponuditi u željenoj boji.

dostupne boje

Koji je rok izrade i isporuke?

Rokovi ovise o samoj narudžbi, dostupnosti materijala i samim prethodnim narudžbama. U pravilu je on otprilike 14 dana od uplate, no uvijek slobodno pošaljite upit jer, ovisno o situaciji, ponekad bude moguće i izraditi željeni proizvod i ranije.

 

Što kada naručim neki proizvod?

Kada zaprimim narudžbu, šaljem vam ponudu za uplatu te po uplati započinjem sa izradom proizvoda. Jednom kad je proizvod gotov (ili u zadnjim fazama izrade), šaljem vam njegove slike na uvid i dogovaramo osobno preuzimanje ili dostavu.

 

Koji su načini plaćanja?

Zasada je jedina opcija plaćanja unaprijed i transakcijski, znači uplatom na račun (putem mobilnog ili Internet bankarstva, pošte i sl) prije izrade proizvoda. Trenutno nemamo opciju gotovinskog plaćanja ili po preuzimanju.

 

Na koje načine isporučujemo gotov proizvod?

Ukoliko ste u Zagrebu i u mogućnosti ga osobno preuzeti, možete to napraviti na našoj lokaciji u Novom Zagrebu.
Ako vam to nije praktično ili niste iz Zagreba, koristimo usluge dostave. Za područje Hrvatske šaljemo putem GLS-a, a za inozemstvo se najpovoljnijom opcijom pokazao HP express.

 

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave ovisi i o samoj veličini ili težini paketa.
Za Hrvatsku, cijena slanja paketa varira od 5,5 € za manje do 8 € za veće pakete.
Za cijene slanja u inozemstvo, molimo pošaljite upit kako bi vam mogla reći konkretniju cijenu.

 

You don't have permission to register
X