If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales


Search

Nekoliko riječi
o našem studiu

Ja sam Jelena Glavaš i ovo je priča kako je nastao GlamArt studio.
Smolu sam otkrila slučajno. Scrollajući Instagramom, naletjela sam na jednu umjetnicu koja izrađuje podmetače od smole. Bila je to ljubav na prvi pogled. Iako sam do tada već čula za nakit ili one famozne „river table“ izrađene od smole, dekoracije poput podmetača ili wall art-ova su mi bile pravo otkriće.
A mene kad me nešto privuče, nije mi želja to kupiti gotovo… Ja to poželim napraviti sama.
Ništa drugačije nije bilo ni sa smolom. Odmah sam krenula s istraživanjima i najprije sam svo vrijeme ulagala u praćenje različitih profila ili YouTube videa prije negoli sam se upustila u samostalna isprobavanja.
Prvi pokušaji su mi otkrili da ipak to nije onoliko jednostavno kako se isprva čini, no to je zapravo i predstavljalo zanimljivost rada sa smolom. Ubrzo sam shvatila da uživam u izradi dekoracija od smole i kako bi kod nas vjerojatno postojalo tržište za takvo što.
I ta je ideja bila ključna za nastanak ove priče!
Shvatila sam da, ako bi ih radila za druge, uvijek bi imala potrebu raditi ih još, raditi ih više i različite, a usput bi si prodajom mogla i priuštiti sav potreban materijal za rad.
I tu mi je divna naša dinamika… Jer, bez vas, ja ne bi mogla ovako stvarati i ne bi mogla živjeti svoj san. Ne bih mogla uživati u svakoj izrađenoj kreaciji i vašim zadovoljnim reakcijama jednom kada ih dobijete.
Da bi moji podmetači, satovi, tacne uistinu bili jedinstveni, potrudili smo se i izradili vlastite kalupe i odlučili ih pakirati u ručno rađene kutije koje izrađuje moj muž koji stoji iza brenda Tvornica kreacija. Time smo htjeli pružiti vam više od samih podmetača ili ostalih proizvoda.
Tako da, pozivam vas pa pogledate naše dosadašnje radove. Ipak slika govori više od 1000 riječi.
Vjerujem da će svatko od vas ovdje pronaći nešto za sebe ili prepoznati nešto kao ideju za nečiji poklon, bilo za rođendan, svadbu ili neku drugu posebnu prigodu…

Hvala Vama Jelena, oduševilo me i ne sumnjam da će i one kojima poklanjam, a čujemo se sigurno za još koju narudžbu! Prekrasno i unikatno radite, hvala još jednom.

Marita

Hvala vama! Imate sve moje preporuke i pohvale. Od izrade do načina komunikacije. Pravo malo osvježenje 😉 Samo tako nastavite. Definitivno mi nije ovo posljednja narudžba.

Nikolina

ukratko o našim proizvodima

+ - čime se bavimo

Izrađujemo unikatne, dekorativne i praktične predmete od smole i drva.

+ - koje proizvode imamo u ponudi

Naša je ponuda velika i raznolika.
Tako se tu nalaze podmetači za čaše, pladnjevi, etažeri za kolače, zdjelice, satovi, daske za serviranje… A gotovo uvijek imamo nešto i u pripremi.
Naše dosadašnje radove pogledajte ovdje.

+ - ponuda za epoxy kreativce

U ponudu uskoro stižu u silikonski kalupi za salijevanje smole (za podmetače, tacne, etažere, zdjelice…) i drveni predlošci za satove. Sve radimo sami i moguće je izraditi kalup ili predložak po želji i vlastitom dizajnu.

GLAMART U MEDIJIMA

Pročitajte jutarnji.hr

Pročitajte she.hr

Pročitajte stilueta.net

Pročitajte baustela.hr

Pročitajte miss7.24sata.hr

Zainteresirani ste za narudžbu ili suradnju?
Javite nam se!

You don't have permission to register
X